ثبت شرکت بین المللی

همانطور که در مقاله های پیشین به توضیح ثبت شرکت پرداختیم، فهمیدیم که شرکت از نظر لغوی به معنای شریک شدن در کاری می باشد ولی از نظر قانونی شرکت زمانی به وجود می آید که دو نفر و یا بیشتر برای رسیدن به هدفشان با یکدیگر شریک شده و بین خودشان قراردادی را بصورت توافقی امضا می کنند تا شروع به فعالیت نمایند. شرکت به دو دسته تجاری و غیرتجاری تقسیم می شود که شرکت های تجاری فعالیتشان به تجارت و بازار مربوط می شود ولی شرکت غیر تجاری مربوط به امور تجاری نمی باشد.

بطور کلی در قانون تجارت، ۸ نوع شرکت تعریف شده است که هر یک طبق قانون دارای اساسنامه ای است که به یکدیگر نزدیک می باشد. متقاضیان برای شروع کسب و کار خود ابتدا باید نوع فعالیت خود را انتخاب نموده و طبق فعالیت انتخاب شده با آگاهی کامل به ثبت شرکت در یکی از قالب های تجاری بپردازد. با ثبت شرکت کلیه ی فعالیت های صورت گرفته طبق قوانین است و این امر باعث می شود که قانون پشت این شرکت باشد بنابراین اگر شما به دنبال گسترش کسب و کار خود در یک منطقه جغرافیایی جدید و یا کاهش مالیات هستید ثبت شرکت بین المللی بسیار مناسب می باشد اگر تصمیم برای ثبت این نوع شرکت را دارید ما می توانیم در این راه به شما کمک کنیم بنابراین ابتدا این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید تا با ثبت این نوع شرکت ها آشنا شوید.

ثبت شرکت بین المللی

پس از جنگ جهانی دوم دنیای اقتصاد در سراسر جهان دچار آشفتگی و بهم ریختگی شد و کشور ها نیازمند به تکنولوژی، مدیریت و سرمایه گذاری های خارجی بودند که مهم ترین اتفاق این دوره گسترش ثبت شرکت های بین المللی در تمام نقاط جهان بوده است.

شرکت بین المللی جزو شرکت های تجاری به حساب می آید که متقاضیان برای انجام امور تجاری و سرمایه گذاری شرکت بین المللی را ثبت می کنند و با ثبت شرکت متقاضیان می توانند روابط خود را گسترده کرده و در کشورهای مختلف نیز فعالیت نمایند طبق قوانین بدون ثبت شرکت متقاضیان نمی توانند به امور تجاری بپردازند.

همانطور که مشاهده می کنیم در کلیه ی کشورها میزان تولید محصولات یکسان نمی باشد و در هر کشوری تعدادی از محصولات ارجعیت بالاتری را دارند و در آن کشور محصول مورد نظرش زبانزد عموم می باشد و برای رفاه و راحتی مردم تصمیم گرفته اند تا شرکت بین المللی را تاسیس نمایند در نتیجه شرکت بین المللی محصولات مورد نظر خود را به کشورهای دیگر صادر می کند تا افراد دیگر نیز از آن بهره برد.
ثبت شرکت بین المللی همانند دیگر شرکت ها مستلزم به اخذ مجوز می باشد. متقاضیان با ثبت شرکت بین المللی دارای شخصیت حقوقی می شوند که می توانند محصولات خود را به تمامی کشورها صادر نمایند. پس از ثبت شرکت های بین المللی مبادله کالا از یک نقطه جهان به نقطه دیگر آسان تر شده و می توانند جابجایی زیادی را بدون محدودیت انجام دهند.

مزایای ثبت شرکت بین المللی به شرح زیر می باشد:

-بازگشت سرمایه و به دست آوردن سود بیشتر
-می توانید حساب بانکی بین المللی افتتاح نمایید.
-انتقال و واگذاری شرکت به آسانی صورت می گیرد.
-می توانند با ثبت شرکت اقامت خود را اخذ نمایند.
-نسبت به تجارت تکی، جمع بندی سرمایه دقیق تر می باشد.
-مدیریت منابع و نیروی انسانی بهتر و راحت تر می شود.
-دستیابی به هم افزایی
-برخوردار از معافیت های مالیاتی
-راهیابی به بازارهای بین المللی
-تولید محصولات افزایش یافته
-با ثبت شرکت بین المللی می توانید تحریم ها را دور بزنید و این امر موجب می شود که بازرگانان به امور تجاری بپردازند.

مدارکی که برای ثبت شرکت بین المللی لازم است به شرح زیر می باشد

-کپی کارت ملی و شناسنامه شرکا
-گواهی و اصل ثبت برند
-ارائه روزنامه رسمی به همراه تغییرات آخر
-تکمیل فرم مربوطه ثبت شرکت بین المللی با ترجمه لاتین
-ارائه اظهارنامه
-پرداخت هزینه هایی که توسط اداره ثبت شرکت های بین المللی صورت می گیرد.
-زمانی که کلیه ی امور توسط وکیل صورت گیرد باید دارای وکالت نامه دادگستری باشد.
-ارائه درخواست کتبی به اداره ثبت علائم تجاری به همراه نام کشورهای مدنظر
-ارائه معرفی نامه بر سربرگ شرکت به همراه امضاء شرکاء و مهر شرکت
-ارائه کپی پاسپورت اعضا شرکت
ابتدا متقاضیان برای شروع کار خود در شرکت بین المللی بازار هایی را انتخاب می کنند که از نظر اقتصادی و فرهنگی مشابه بازار های خودشان باشد و از بازارهایی که مشابه خودشان نباشد خودداری می کنند.

زمانی که شرکت از مشتریان بدهکار شود شرکا می توانند با استفاده از سرمایه اولیه خود بدهکاری خود را پرداخت نمایند.

اگر اطلاعات بیشتری برای ثبت شرکت بین المللی نیاز دارید می توانید به مشاوران خبره ما در تهران ثبت تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید. در صورت نیاز به ثبت شرکت خود و نداشتن زمان برای انجام کارهای ثبتی خود می توانید این پروسه را به وکلای ما بسپارید تا تمامی کارهای شما بصورت قانونی و در کمترین زمان صورت گیرد و با خیالی آسوده به کسب و کار خود از طریق این شرکت بپردازید قابل ذکر است که برای انجام امور ثبتی تان به وسیله وکلا به وکالتنامه نیاز دارید شاید برایتان سوال باشد که با این وکالتنامه کارهای دیگری نیز می شود انجام داد یا خیر؟ پاسخ این است که هیچگونه استفاده ای از این وکالتنامه بجز ثبت شرکت نمی توان انجام داد.