وکیل ثبت شرکت , آری یا نه
وکیل ثبت شرکت
برای بررسی اینکه ایا نیاز به وکیل ثبت شرکت داریم یا نه بهتر است ابتدا تعریفی از وکالت داشته باشیم. قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در ماده ۶۵۶ به تعریف عقد وکالت پرداخته است. وکالت عقدی است که به واسه آن شخصی، دیگری را به انجام امری نائب خود قرار می دهد. با انعقاد این عقد طرفین که به عنوان وکیل و موکل خوانده می شوند یک رابطه حقوقی را شامل می شوند. که وظایف متقابلی را نسبت به یکدیگر دارند.وکالت از عقودی است که امروزه بسیار رایج است و در عرصه اجتماعی و اقتصادی و بانک ها مورد استفاده قرار میگیرد وکالت قراردادی است که نتیجه آن ایجاب و قبول می باشد.
چرا با سامانه ای شدن تمام مراحل هنوز موسسات ثبتی پابرجا هستند؟ تمامی مراحل ثبت شرکت را به موسسات می سپاریم؟
ثبت شرکت چون دارای مراحل اداری زیادی برای ثبت می باشد یک امر کاملا تخصصی است. که برای به ثبت رسیدن کامل و بی عیب و نقص باید فردی کاردان و متخصص این کار را انجام دهد و برای انجام تمامی این مراحل باید آشنایی لازم را با آنها داشته باشد. افراد عادی که با این مراحل هیچ آشنایی و هیچ تخصصی در این رابطه ندارند برای ثبت شرکت نمی توانند کار را در تمامی مراحل انجام دهند و به مشکل بر می خورند و علاوه به هدر رفتن هزینه وقتشان هم تلف می شود به همین دلیل پیشنهاد می شود این کار به دست وکلای کاردان و مجرب سپرده شود.
امروزه افراد زیادی مسائل تخصصی و حقوقی را به موسسات ثبتی حقوقی می سپارند. پس هنوز کسانی هستند که کار را دست متخصص آن میفرستند تمامی مراحل ثبت شرکت ها، علائم تجاری یا برند، دفاتر و .. به صورت سامانه ای و اینترنتی انجام می شود.پس متقاضی تمامی این مراحل را می تواند به تنهایی انجام دهد. اما ما موکل را به مراجعه به موسسات ثبتی و حقوقی و داشتن وکیل دعوت می کنیم تا کارها را انجام دهند.
مراحلی که مقدمه ثبت شرکت هستند و باید حتما به درستی تنظیم شوند :
-موضوع شرکت باید به درستی تنظیم شود.
-برای افراد تشکیل دهنده شرکت باید سمت های مشخصی تعیین شود که یکسری قوانین خاص خود را دارد.
-مدت انتخاب اعضای هیات مدیره باید تعیین شود .
– سرمایه شرکت به سهم الشرکه باید به درستی تقسیم شود.
– سود شرکت بایستی به درستی محاسبه و تقسیم شود.
-سال مالی صحیح باید برای شرکت مشخص شود در غیر این صورت به مشکلات و جریمه های مالیاتی برمیخورند.
– تهیه و تنظیم تمامی این مدارک با کمترین خطا.
تمامی این مراحل شاید در ظاهر و با نگاه اجمالی مسائل واضحی باشند ولی اینطور نیست! تمامی این مراحل دارای نکات بسیار ریز و تخصصی هستند که فقط یک وکیل حقوقی متخصص و مجرب قادر به انجام آنها می باشد که پس از طی کردن این مراحل با کمترین خطا و صرفه جویی زمان و هزینه ادامه انجام آن را یه دست کارشناس می سپارد.

وکیل ثبت شرکت
چرا انجام مراحل ثبت شرکت به اندازه زیادی اهمیت دارد؟
زیرا این مراحل پایه و اساس یک شرکت و ثبت آن می باشدکه آینده شرکت را معین می کنند. گاهی ممکن است اگر اشتباه انجام شوند در ابتدا به چشم نیاید اما با آغاز فعالیت شرکت تک تک اشتباهات خود را نشان داده و مشکل ایجاد میکند.پس بهتر است با اندکی هزینه از این اتفاقات و اتلاف زمان و هزینه جلوگیری شود.
با چه نکاتی مردم آشنا نیستند و تخصص وکیل ثبت شرکت می باشد؟
تحریر موضوع شرکت یا توجه به موضوع فعالیت شرکت :
موضوع شرکت باید به درستی تحریر شود درغیر این صورت رد می شود.
تعیین سرمایه شرکت :
برای ثبت شرکت سرمایه اش باید متناسب با نوع آن تعیین شود وگرنه یه مشکل برمیخورد.
تقسیم سرمایه شرکت :
سرمایه تعیین شده ثبت شرکت برای یکسری از شرکت ها واریزی دارد و برای یکسری ندارد و همچنین این سرمایه باید بین اعضا به درستی تقسیم شود تا در آینده شرکت به مشکل بر نخورد و سهم الشرکه به درستی تقسیم شود.
انتخاب درست اسم برای شرکت :
برای شرکت باید اسم مناسبی انتخاب شود که این امر قوانین بسیار زیاد و ریزی دارد که اگر رعایت نشود باعث رد شدن اسم های انتخابی می شود.
امضای اعضا و سهامداران شرکت:
در قسمت های صحیح مدارک بسیار حائز اهمیت است.
طراحی موضوع :
موضوعات به دو دسته مجوزی و غیرمجوزی تقسیم می شوند که باید با آنها آشنا شد.
آشنایی وکلا با اصطلاحات تخصصی و حقوقی شرکت ها
آشنایی با اخطارهای کارشناسی و رفع آن ها در زمان مناسب
آشنا نبودن با تمامی این نکات در ابتدا باعث رد شدن در تک تک مراحل می شود و یا گاهی مشکلی پیش نمی آید و شرکت به ثبت میرسد و بعد از شروع فعالیت شرکت مشکلات بروز پیدا میکند که تاثیرات و عواقب بدی در آینده شرکت خواهد داشت و در هر دو صورت اتلاف زمان و هزینه زیادی را در بر دارد.
موسسین ثبتی و حقوقی در بین اعضای هیئت مدیره خود حداقل یک کارشناس حقوق یا وکیل را دارند که موسسات معتبر حتما دارای وکیل رسمی دادگستری هستند چون تمامی امضاها و مدارک و تمامی امور باید توسط وکیل رسمی دادگستری انجام شود.
مراحل پس از عقد قرار داد و تکمیل مدارک مورد نیاز ثبت شرکت :
کپی مدارک شناسایی اعضا شرکت به همراه گواهی عدم سوء پیشینه نیاز است.از طرفی ۴۸ساعت تا تنظیم مدارک و انتخاب اسم نیاز به زمان دارد بعد از این مرحله یکسری از اوراق باید توسط اعضای تشکیل دهنده شرکت امضا شود.مراحل ثبتی ۱۵تا۲۰روز کاری زمان برده و در آخر مدارک به مهر اداره ثبت درآمده و شماره ثبت و شناسه ملی برای شرکت صادر می شود. پس از طی تمامی این مراحل شرکت باید در روزنامه رسمی که یکی از سازمان های وابسته به قوه قضائیه می باشد و تنها سند و روزنامه رسمی میباشد به ثبت برسد.که تمامی این ها در قرار داد ذکر شده است.
موسسه تهران ثبت:
موسسه تهران ثبت یکی از موسسات ثبتی در تهران می باشد و در همه موارد قانونی ثبت شرکت به عنوان یکی از بهترین موسسات فعالیت داشته و دارای وکلای معتبر و با تجربه و متخصص در زمینه ثبت شرکت بوده و در کوتاه ترین زمان توانایی ثبت شرکت را دارا می باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.