چگونگی ثبت شرکت در آلمان
ثبت شرکت در آلمان : پایتخت کشور آلمان برلین است و نام رسمی آن جمهوری فدرال |آلمان میباشد. این کشور از ۱۶ ایالت تشکیل شده است.کشورهایی چون لوکزامبورگ،اتریش،سوئیس همسایگان نیرومند آلمان میباشند و آن را احاطه کرده اند یکی از مهم ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن، آلمان است.آلمان به نسبت جمعیتی که دارد از رفاه اجتماعی مناسبی برخوردار است. پذیرش پناهجو از عراق،افغانستان و ایران باعث مهاجرت عدهی زیادی به این کشور شده است.
در کشورهای مثل آمریکا و انگلیس سیاستمداران و کارآفرینان باید به زبان همان کشور صحبت کنند اما در کشور آلمان برای تجارت و ثبت شرکت نیازی به دانستن زبان آلمانی ندارند.شما به راحتی در آلمان وکلای انگلیسی زبان را خواهید دید به دلیل اینکه ۷ نفر از ۱۰ نفری که در آلمان به عنوان سرمایه گذار یا کارآفرین با آنها در ارتباط باشید خواهید دید که مسلط به زبان انگلیسی هستند.

ثبت شرکت در آلمان
شما میتوانید طبق قوانین مهاجرتی برای اقامت کشور آلمان از طریق شرکت در آلمان برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورید و به صراحت بیان کرده است که شخص سرمایه گذار از طریق ثبت شرکت میتواند برای دریافت اقامت دائم کشور آلمان اقدام نماید و برای خانواده خود درخواست اقامت کند.البته از شروع تا دریافت ویزای اقامت ۶ تا ۸ ماه زمان طول میکشد، برای دریافت اقامت فرد مورد نظر (متاهل همراه با خانواده و مجرد) از طریق ثبت شرکت تجاری و سرمایه گذاری نیز میسر میباشد.
برای راه اندازی و ثبت شرکت در آلمان در زمینههای زیر اطلاعاتی داشته باشید:
۱- راه های کلی برای در دست گرفتن فعالیت های بازرگانی درآلمان
۲- ثبت شرکت با ثبت بازرگانی و دفتر تجاری
۳- ارائهی جزئیات فرآیند راه اندازی و تأسیس
۴- فرم های مختلف شرکتی
مراحل ثبت شرکت در آلمان
پس از این که مدارک ضروری و مورد نیاز ترجمه شد و توسط سفارت آلمان در ایران تایید گشت، ، گام بعدی جهت ثبت شرکت مستقل یا شعبه مستقل شرکت، در آلمان تهیه طرح توجیهی اقتصادی یا بیزنس پلان میباشد. وکیل شما موظف برای دریافت مجوز است در صورتی که برای تاسیس شرکت نیاز به گرفتن مجوزهای دیگری از ادارهی وزارت بهداشت، بازرگانی و یا سایر مراجع قانونی میباشد.
در شهرداری و اداره ی ثبت شرکتهای آلمان ثبت بیزنس پلان ، گام بعدی است و در صورت قبول شدن این طرح، دفاع مناسب توسط وکیل متخصص مهاجرتی در آلمان، مراحل ثبت شرکت شروع می شود.لازمهی بعدی، کد پستی ملک اجاره شده برای شرکت است و پس از اینکه کد پستی و سایر موارد در فرم تقاضانامه ثبت شد، شماره ثبت و شرکت ثبت شده آن نیز مشخص میشود و در مرحله بعدی باید حساب بانکی برای شرکت باز شود و کارهای مربوط به ثبت شرکت در آلمان به پایان برسد و پس از اتمام این امور برای متقاضی ویزای سه ماهه مهاجرتی، جهت ورود به آلمان و شروع به فعالیت مذکور صادر میشود. پس از صدور ویزای متقاضی و ورود به آلمان و انجام تعهدها ثبت شده در طرح توجیهی اقتصادی، ارسال دعوتنامه و همراه بردن سایر افراد خانواده(همسر و فرزند زیر ۱۸ سال) امکان پذیر میباشد.
بخش های مالیات بندی شرکت
شرکت ها در دو سطح مالیاتی، شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای سهامی طبقه بندی می شوند. که اشخاص حقوقی هستند که شامل مالیات بر درآمد شرکت میشوند یعنی طبق قانون آلمان، موظف به پرداخت مالیات در آلمان می باشند. بنابر برهان از پیش گفته شده ، شعب ثبت شده مستقل و وابسته در آلمان، مشمول مالیات می باشند و این مالیات بیست و پنج درصد از سود حاصله سالانه را شامل می شود. اما مدیران شرکت ثبت شده در آلمان و یا مدیران و کارکنان و سهامدارانی که از شرکت ثبت شده در آلمان، دستمزد دریافت می کنند، نیز مالیات بر درآمد خود را به ماخذ ۴۵ درصد ازدرآمد را پرداخت خواهند نمود. پرداخت مالیات بر ارزش افزوده اقلام مصرفی، توسط فروشنده، الزامی است و حدود ۱۶ درصد از قیمت کالای مصرفی را شامل می شود و از انواع مالیات های غیر مستقیم، محسوب می شود و تمامی فعالیتهای تجاری هر دوی شرکت ها و همکاری ها مشمول مالیات معاملات می شوند که شهرداری مشخص می کند.بر این اساس میزان مالیات می تواند تا ۱۰% متفاوت شود. توصیه می شود که تمام فعالان تجاری برای افتتاح حساب در همین کشور اقدام کرده و شایان ذکر است که داشتن حساب ارزی در آلمان کاری بسیار ساده می باشد.
در بهره گیری از این مسیر برای اخذ اقامت آلمان ، چند نکته لازم به ذکر است:
-ابتدا اقامت موقت یک ساله به متقاضی داده می شود و در آخر به اقامت دائم کشور آلمان ختم خواهد شد.
-در این روش هیچ حداقل سرمایه ای تعریف نشده است.
-باید سرمایه ی کافی برای راه اندازی کسب و کار و یا پرداخت حقوق ماهانه به خود متقاضی وجود داشته باشد.
-ثبت نهایی شرکت در کشور آلمان است.
-در صورتی که تحصیلات متقاضی بالاتر از لیسانس باشد، نیازی به ارائه ی مدرک زبان آلمانی نیست.
-اما برای متقاضی اصلی با مدرک پایین تر از لیسانس، همسر متقاضی اصلی و همین طور فرزندان بالای ۱۶ سال نیاز به ارائه ی مدرک زبان آلمانی basic هستند.
-فرزندان تا تا ۱۸ سالگی در پرونده ی والدین خود قرار می گیرند
-تفاوت اصلی بین این روش (ثبت شرکت در آلمان) و روش خود اشتغالی این است که در این روش طرح توجیهی اقتصادی یا business plan نوشته نمی شود اما در روش خود اشتغالی باید طرح توجیهی نوشته شده و در اتاق بازرگانی آلمان تایید شود. قبولی در این روش نیز آسانتر و زمان پروسه آن کوتاهتر است.
-می توان شرکت را به روش انجام امضا در سفارت آلمان به صورت غیر حضوری ثبت کرد.
-در این روش اجباری در استخدام کارمند نیست.
-برای تمدید اقامت یک ساله پرداخت حقوق متقاضی و مالیات بر حقوق متقاضی لازم است.
-مالیات بر درآمد بین ۲۲٫۸۲۵ % تا ۳۳٫۳۲۵ % خواهد بود.
مزایای ثبت شرکت در آلمان
– به شریک، سهامدار و سرمایه گذار آلمان نیاز ندارد.
– شرکت ثبت شده در آلمان مالکیت صد در صدی دارد.
– میتوانیم حساب بانکی بین الملی باز کرده و از تسهیلات بانکی اروپا استفاده کنیم.
– اعتبار شغلی در اروپا و سایر کشورهای دنیا کسب میکنیم.
– پس از ثبت شرکت در آلمان امکان تجارت آسان با کل دنیا وجود داد.
– برای راه اندازی و فعالیت شرکت کمک های دولتی و تخصیص اعتبار از سوی بانکهای آلمانی میشود.
– محصولات تحت لیسانس آلمان تولید میکنیم.
– امکان برخورداری از بازار اروپا و از فرصتهای شغلی و تجاری در اروپا برخورداری میشویم.
مزایای اقامت و شهروندی
-از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان استفاده میکنیم.
-تحصیل رایگان میباشد.
-میتوانیم از وام های بلند مدت با بهره های پایین استفاده کنیم.
-به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا سفر کنیم.
-میتوانیم در سراسر اروپا زندگی کنیم.